image/svg+xml

Equity Crowdfunding Kick-Off

By:

Equity Crowdfunding Kick-Off. Gisteren, op 15 februari, organiseerden we de kick-off sessie van onze derde kapitaalronde in beperkte kring. Naast de private en institutionele investeerders willen we nu ook de grootste fans mee betrekken in het groeiverhaal van Herculean via equity crowdfunding. Herculean wil zo om en bij de 1,5mil ophalen.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=O7b8kAnecAk&w=853&h=480]

Het moet gezegd: de zaal zat volledig volgepakt met geïnteresseerde fans. MyMicroInvest, het equity crowdfunding platform, was lovend over het evenement en kijkt hoopvol naar de lancering van de crowdfunding campagne. Ook in België moet er immers ruimte zijn voor scale-ups die hun fans nauwer willen betrekken via equity crowdfunding.

Naast de potentiële financiële return on investment, zijn er ook andere voordelen verbonden aan het equity crowdfunding verhaal. Of je nu €100 dan wel €5.000 investeert (respectievelijk het minimum- en het maximumbedrag van crowdfunding), het gaat over ambassadeurschap en fan engagement. Daarnaast is er ook ruime aandacht voor het financiële plaatje voor de crowd aandeelhouder.

Zoals Herculean stichters Yves Vekemans & Inge Van Belle uitleggen wordt het opgehaalde kapitaal gebruikt voor de uitbreiding van het platform bij de internationale expansie en als working capital.

Spijt dat je het kick-off event gemist hebt? Geen nood. Binnenkort komt alle detail informatie ter beschikking op het MyMicroInvest platform. Onze fans krijgen als eerste de kans om te investeren via een privé-link die ze ontvangen via email.

Misschien ben je co-investeerder en heb je interesse in meer dan het maximum crowd bedrag? Ben je een rasechte ondernemer en wil je Herculean verrijken met jouw ervaring, netwerk en know-how in de Raad van Advies, net zoals Lode Peeters, Luc Blyaert, Wim Vochten, Rob Goyens, Barbara Torfs en Kris Verreyken. Let’s talk. Contacteer ons rechtstreeks op info@herculean.coop of via deze pagina voor meer info.